Je blik vergroten

Op Graaf Engelbrecht hoef je je niet te vervelen! Tijdens het schooljaar organiseren we verschillende activiteiten voor leerlingen, onder andere:

  • de sportdag;
  • (vak)excursies;
  • (buitenlandse) reizen;
  • schoolfeesten.

Twee activiteitenweken

Ieder jaar hebben we twee activiteitenweken: aan het begin en aan het einde van het schooljaar. In die twee weken organiseren we de (buitenlandse) reizen, (vak)excursies, de vakoverstijgende projecten en de activiteiten rondom loopbaanoriëntatie.

Onderbouw

Zit je in de eerste twee klassen van de mavo of de eerste drie klassen van de havo of het vwo? Dan doe je mee met verschillende vaste excursies en meerdaagse activiteiten zoals excursies naar Keulen, Ieper en Voeren.

Bovenbouw

In de bovenbouw organiseert Graaf Engelbrecht drie reizen voor pre-examenleerlingen tijdens de eerste activiteitenweek in oktober. Tijdens de culturele reis naar Rome ontdekken leerlingen in vijf dagen de unieke, klassieke stad met veel kunst, historie en cultuur. De reis naar Tsjechië richt zich op sportieve activiteiten. Daarnaast organiseren we een Regio Brabant Programma gericht op sportieve en culturele activiteiten in de regio.

Verder kunnen alle leerlingen uit de niet-examenjaren ieder jaar deelnemen aan een skireis.