Online open dag en rondleiding door de school

Op zaterdag 5 februari organiseert Graaf Engelbrecht om 10.00 uur de online open dag. Tijdens deze voorlichting vertellen we je alles over Graaf Engelbrecht. Tegelijkertijd kun je deze ochtend al je vragen stellen via de chat aan ons leerlingpanel. Je vragen worden dan tijdens de uitzending direct beantwoord.

Heb je interesse, dan kun je ons zaterdagochtend 5 februari volgen via https://www.twitch.tv/graafengelbrechtbreda  Wil je vragen kunnen stellen via de chat, dan is het belangrijk dat je een account hebt of aanmaakt op deze website. Dit kan heel eenvoudig door een gebruikersnaam en wachtwoord op deze site aan te maken.

Mocht je de school graag in het echt willen zien, dan kan dat! Via onze app kan je je aanmelden voor een rondleiding door onze school. In een halfuurtje kan je dan onze school bekijken en de vragen die je hebt aan ons stellen. Download de “open dag app” via de appstore en kies dan voor onze school. Via de bouwsteen “plan je bezoek” in de app kun je direct een afspraak maken. Een wachtwoord is hiervoor niet nodig.

Misschien ook leuk om te lezen:

Open dag 12 maart 2022

Onze open dag app