Home > Leerlingenraad

Leerlingenraad


Buiten de lessen is er op Graaf Engelbrecht ook veel te beleven. Daar zorgt de leerlingenraad wel voor! Deze enthousiaste club van leerlingen zet zich in voor allerlei leuke activiteiten. Zo werkt de leerlingenraad mee aan de organisatie van diverse feesten, zoals het jaarlijkse galabal. 


Vanwege het examenjaar gaan er een aantal leerlingen uit de leerlingenraad. Daarom hebben wij JOU nodig om ons te komen helpen! Dus, ben je enthousiast en wil je graag inspraak hebben in activiteiten op school (zoals het schoolfeest, ijsjes uitdelen op school, filmavond) of heb je super goede andere ideeën, meld je dan nu aan! Mail naar leerlingenraadgraafengelbrecht@hotmail.com met jouw naam en klas, of spreek iemand van ons aan! Wij hopen dat je ons de komende jaren wilt versterken!
 
Misschien is het je al opgevallen, maar bij Lisette staat tegenwoordig een brievenbus: de ideeënbus! Heb jij een fantastisch idee, een vraag of een opmerking over een leuke activiteit of een verbetering van onze school? Laat het weten! Laat het achter in de ideeënbus of mail naar ons mailadres! Alle hulp en ideeën zijn welkom!
 
We wensen iedereen een top-schooljaar, we gaan er met zijn allen weer een super leuk jaar van maken!
 
 
De Leerlingenraad,
Voorzitsters Meike Rijsdijk en Daniëlle Roosterman.
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 
 

Nieuws

Bekijken

Agenda

Bekijken

Contact

Bekijken