Home > High School Sport

High School Sport


High School Sport (vanaf schooljaar 2019-2020)

Leerlingen die van sporten houden, zitten bij ons op hun plek. Ze krijgen de kans om alles uit hun sporttalent te halen. Bij High School Sport kun je trainen en leren combineren op drie verschillende manieren: ontdekken, ontwikkelen en uitblinken.

Ontdekken
De sportklas is voor leerlingen die graag sporten en willen ontdekken welke mogelijkheden er nog meer op sportgebied zijn. Hiervoor hoef je geen uitblinker in een sport te zijn. Wel is het belangrijk dat je er helemaal voor gaat. Je maakt kennis met verschillende sporten via bijvoorbeeld clinics, toernooien en excursies. Ook bezoek je topsportwedstrijden. Je sport in onze sporthal met buitenklimwand.,Bovendien kom je buiten de school in actie.

Ontwikkelen
Ben je al best goed in je sport en wil je hierin beter worden? Laat je dan coachen door professionele trainers en ex-topsporters op Graaf Engelbrecht. Samen met hen ontwikkel je je verder in je eigen sport. Denk daarbij aan (meiden)voetbal, hockey, handbal, atletiek, dans, vechtsport en turnen.

Uitblinken
Je blinkt uit in je sport. Op Graaf Engelbrecht kunnen leerlingen topsport goed met hun studie combineren: je sport naast of onder schooltijd. De topsportcoördinator stelt samen met jou, je coach en je ouders een aangepast rooster op dat past bij jouw trainingen. Daarnaast kun je gemiste lessen op een andere manier inhalen.

 

Nieuws

Bekijken

Agenda

Bekijken

Contact

Bekijken