Home > High School Media & Design

High School Media & Design


High School Media & Media is de talentenstroom voor leerlingen met talent en/of passie op het gebied van moderne media. Graaf Engelbrecht profileert zich hiermee als de media-opleiding in Breda en de regio. Met High School Media & Design bieden we leerlingen unieke kansen om hun mediatalenten te ontwikkelen. We nodigen de jongeren uit: ontdek de Spielberg, de columnist, de gamemaker en de ondernemer in jezelf!

Waar gaat High School Media & Design over? Natuurlijk over de moderne media, maar ook over nog veel meer. Hoe zijn de media we nu kennen, ontstaan? Hoe hebben ze zich ontwikkeld en welke invloed hebben ze op ons leven? Allemaal onderwerpen waarmee we de jongeren mediawijs maken.


Jongeren en ouders die benieuwd zijn naar High School Media & Design, kunnen op http://graafmedia.weebly.com het lesmateriaal bekijken. Een aanrader, zeker als de schoolkeuze in Breda nog gemaakt moet worden.
Wie zijn/haar talent wil ontwikkelen op een mavo, havo of atheneum in Breda, moet op het Graaf Engelbrecht zijn! 

High School Media & Design is ontwikkeld met hulp van Mijn Kind Online. Op hun site is ook de slimme sociale mediaposter met 24 tips te vinden. Klik op de afbeelding hieronder om de poster te bekijken en te downloaden.

Nieuws

Bekijken

Agenda

Bekijken

Contact

Bekijken